Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - همراه‌بودن آب و هوا با بنزین، کم‌فروشی و نیز پرداخت پول بیشتر و دریافت بنزین کمتر ازجمله انتقادات و گلایه‌های شهروندانی است که در جایگاه‌های سوخت ایلام سوخت‌گیری می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛ کم‌فروشی بنزین در جایگاه‌های سوخت ایلام؛ ادعایی است که شهروندان ایلامی آن را عنوان و بر ادعایی خود مُصر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنان بر این باورند که روند تخلف و کم‌فروشی بنزین در برخی جایگاه‌‌های عرضه سوخت ایلام، عیان است؛ اما مسئولان مرتبط به این تخلف رسیدگی نمی‌کنند و از کنار این موضوع می‌گذرند و یا سکوت پیشه کرده‌اند.

"فرهمند" که در حال سوخت‌گیری از یکی از جایگاه‌های عرضه سوخت در بلوار جنوبی امام خمینی(ره) شهر ایلام است به خبرنگار تسنیم در ایلام گفت: شما یک ظرف یک لیتری را بیاورید و در همین جایگاه آن را پرکنید، به ببنید با پُر شدن ظرف یک لیتری، لیترشمار پمپ چقدر برای شما محاسبه می‌کند.

دیگر شهروند ایلامی که خود را "امیری" معرفی کرد و در جایگاه میدان میلاد ایلام سوخت‌گیری کرده است به خبرنگار تسنیم در ایلام گفت: پمپ‌بنزین‌های ایلام هوا می‌فروشند.

این شهروند ایلامی در ادامه افزود: جایگاه‌داران می‌گویند؛ به علت عدم دقت رانندگان در نحوه گرفتن نازل در باک مقداری هوا وارد باک می‌شود و اشتباه محاسبه‌ای مربوط به این مشکل است، اما آیا این موضوع می‌تواند مبنای منطقی باشد.

"امیری"‌ افزود: ظرفیت باک خودروها مشخص است. زمانی که در جایگاه سوخت‌گیری می‌کنید، 5 تا 10 لیتر بیشتر محاسبه می‌شود. آیا اشتباه گرفتن نازل سوخت‌گیری می‌تواند این اختلاف را داشته باشد.

بنزین عرضه‌شده در شهرستان قشم مشکلی ندارد   تعیین میزان حق العمل جایگاه‌داران فروش بنزین و نفت گاز   تاکید دادستان قشم بر توقف ساخت و ساز در ژئوسایت غارنمکدان/ توزیع بنزین در جزیره زیر ذره‌بین دستگاه قضا

همراه‌بودن آب و هوا با بنزین، کم‌فروشی و نیز پرداخت پول بیشتر و دریافت بنزین کمتر ازجمله انتقادات و گلایه‌های شهروندانی است که در جایگاه‌های سوخت ایلام سوخت‌گیری می‌کنند.

علی‌اصغر چاغروندی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایلام با بیان این‌که ما موظفیم صدای شهروندان و انتقادات و گلایه آنان را بشنویم و دراین‌ارتباط نیز نظارت لازم انجام می‌دهیم.

چاغروندی گفت: انتظار از مردم آن است که هر جا موردی ا ز کم‌فروشی در جایگاه‌های سوخت در استان ایلام را دیدند با ذکر مورد و نام جایگاه گزارش کنند.

وی افزود: تیم‌های نظارتی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایلام ، با دقت و ابزارهای روز به بازدید و بررسی وضعیت جایگاه‌های سوخت ایلام اقدام می‌کنند و در صورت مشاهده تخلف بدون اغماض رسیدگی و برخورد می‌کنند.

مهناز همتی،  بند 7 ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد را مستند قرار داد و گفت: اداره کل استاندارد استان ایلام به جهت رعایت استاندارهای مورد نظر خود در جایگاه‌های سوخت استان سیستم بین المللی یکاها (SI) به عنوان سیستم رسمی اوزان و مقیاس‌ها را در این جایگاه‌ها اعمال کرده است.

مدیرکل استاندارد ایلام گفت: به طور مکرر و در فواصل زمانی مختلف و بدون اطلاع قبلی سیستم سوخت اعم از نازل‌ها و پمپ‌ها مورد ارزیابی، بازرسی و سنجش صحت اوزان مورد بازدید و بازرسی قرار می‌گیرد.

براساس این گزارش؛ کم‌فروشی سوخت معضلی جهانی، کشوری و منطقه‌ای است و بیان آن فقط مختص استان ایلام نیست؛ وجود آب، هوا و سایر ناخالصی‌ها نیز در انواع سوخت‌ها کم و بیش وجود دارد و کسی نمی‌تواند منکر این معضل باشد.

اما مردم استان ایلام انتظار دارند مسئولان مرتبط با دقت، بدون اغماض و قاطع و تاثیرگذار بر روند بازرسی‌ها اهتمام داشته باشند و با متخلفان و کم فروشان برخورد لازم را معمول دارند تا معضل موجود بیش از این دامن استان ایلام را نگیرد.

انتهای پیام/180/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جایگاه های سوخت ایلام جایگاه های سوخت سوخت گیری استان ایلام کم فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور

سید علی مرتضوی کارشناس انرژی در رابطه با خسارت سنگین خودروسازی انحصاری به صنعت انرژی کشور و تحمیل ناترازی انرژی بر کشور اظهار کرد: آمارهای ارائه شده از سوی ستاد نوسازی سازمان حمل و نقل کشور، تصویری تلخ از وضعیت خودروسازی ایران ترسیم می کند. با تردد بیش از 35 میلیون خودرو، توجه به اینکه 37 درصد از این خودروها در گروه فرسوده قرار می گیرند، نگران کننده است. این خودروهای فرسوده نه تنها به دلیل افزایش آلاینده ها برای محیط زیست مضر هستند، بلکه به میزان قابل توجهی در مصرف سوخت نیز کمک می کنند. ارقام سرسام آور مصرف روزانه 46 میلیون لیتر بنزین و 17.5 میلیون لیتر گازوئیل توسط خودروهای فرسوده نیاز مبرم به مداخله در صنعت خودروسازی کشور را نشان می دهد.

وی گفت: پیامدهای این مصرف ناپایدار وخیم است. خسارات وارده به صنعت خودروسازی کشور صرفاً از استفاده از خودروهای فرسوده بالغ بر 9 میلیارد دلار است. این یک بار اقتصادی قابل توجه است که کشور نمی تواند از آن چشم پوشی کند. علاوه بر این، کیفیت پایین تولید خودرو در ایران با افزایش مصرف بنزین، بسیار فراتر از سطح مورد انتظار مرتبط است. با پیش بینی مصرف 60 میلیون لیتری در روز، واقعیت کنونی بیش از 130 میلیون لیتر در روز نشان دهنده مشکلی جدی است که نیاز به رسیدگی فوری دارد.

وی ادامه داد: همچنین کیفیت نامناسب تولید خودروهای داخلی پیامدهای گسترده ای فراتر از مصرف سوخت دارد. همچنین به مشکلات کمبود انرژی کمک کرده و واردات بنزین به میزان 4 میلیارد دلار در سال آینده را ضروری کرده است. این موضوع نه تنها بودجه کشور را تحت فشار قرار می دهد، بلکه سیاست ها و عملکردهای نادرست در صنعت خودروسازی داخلی را نیز برجسته می کند.

 کمبود بنزین در سال های آینده تهدیدی جدی برای اقتصاد 

وی گفت: بازار انحصاری در صنعت خودروی ایران نقش بسزایی در تشدید این مسائل داشته و فضای غیررقابتی ایجاد کرده است که باعث شده تا محصولات زیر مجموعه بر بازار مسلط شوند. پیامدهای این وضعیت فراتر از ضررهای اقتصادی است. کمبود انرژی و افزایش واردات بنزین، پیشرفت کشور را به خطر می اندازد و درآمد نفتی آن را تضعیف می کند. پتانسیل کمبود بنزین در سال های آینده تهدیدی جدی برای اقتصاد ایران و ثبات کلی آن است. نیاز به اصلاحات فوری در صنعت خودرو را نمی توان نادیده گرفت، زیرا عدم رسیدگی به این مسائل پیامدهای گسترده ای برای کل کشور خواهد داشت.

این کارشناس انرژی به لزوم تنوع بخشیدن به سبد سوختی اشاره کرد و گفت: برای رسیدگی موثر به این چالش ها، یک رویکرد چند وجهی مورد نیاز است. اولاً، باید تلاشی هماهنگ برای جایگزینی خودروهای فرسوده با مدل‌های استاندارد و کم‌مصرف‌تر صورت گیرد. این نه تنها مصرف سوخت را کاهش می دهد، بلکه باعث صرفه جویی قابل توجهی در روز می شود. علاوه بر این، باید با تمرکز بر سوخت های جایگزین مانند CNG یا گاز مایع (LPG) به عنوان جایگزین بنزین، می توان وابستگی به بنزین سنتی را کاهش داد و استفاده از منابع انرژی پاک تر و پایدارتر را ترویج کرد. انتقال به سمت خودروهای دوگانه سوز که از CNG یا LPG در کنار بنزین سنتی استفاده می کنند، می تواند به طور قابل توجهی مصرف سوخت کلی وسایل نقلیه را کاهش دهد و به ترکیب انرژی متعادل تر در بخش حمل و نقل کمک کند.

مصرف بنزین کشور به 130 میلیون لیتر در روز رسیده است

وی گفت: وضعیت صنعت خودروی ایران چالش مهمی است که نیاز به اقدام فوری دارد. مصرف ناپایدار سوخت در کنار کیفیت پایین تولید خودروهای داخلی، پیامدهای گسترده ای دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت. کیفیت پایین تولید خودروهای ایران، سبب افزایش مصرف بنزین شده است به نحوی که باید مصرف کشور حدود ۶۰ میلیون لیتر در روز باشد ولی متاسفانه به دلیل کیفیت پایین خودروها به بیش از ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است که این موضوع نیز خسارت بزرگی دیگری بر کشور زده است.

وی افزود: تعمیم مشکلات بی کیفیتی و بازار انحصاری در صنعت خودروی ایران، به ناترازی انرژی و در نتیجه واردات بنزین به میزان ۴ میلیارد دلار در سال آتی، سبب کسری بودجه دولت نیز شده است و مقصر اصلی این وضعیت صنعت انحصاری و غیررقابتی خودروسازی داخلی است که باید سریعا در این روند اصلاح شود وگرنه ناترازی بنزین در طی سال‌های آتی و تشدید واردات بنزین، کل درآمد نفتی کشور را نابود خواهد کرد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور